Cod galben de ploi şi descărcări electrice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avertizarea meteorologilor este valabilă până astăzi. Specialiştii prevăd ploi de scurtă durată însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului pe spații extinse în rafale de până la 15-20 de metri pe secundăs, izolat de până la 24 de metri pe secundă.

De asemenea, meteorologii anunţă că local se prevăd averse puternice cu grindină. Astăzi în Capitală vor fi 32 de grade Celsius ziua şi 22 de grade Celsius noaptea. În regiunea de nord a ţării, termometrele vor arăta 31 de grade Celsius ziua şi 21 de grade Celsius noaptea, iar în Sud vor fi 33 de grade Celsius ziua şi 23 de grade Celsius noaptea.

Mâine, în Capitală va fi mai răcoare. Ziua termometrele vor arăta 30 de grade Celsius, iar noaptea- 20 de grade Celsius. În Nord vor fi 29 de grade Celsius ziua, iar noaptea, termometrele vor arăta 19 grade Celsius. Locuitorii din Sud vor avea 31 de grade Celsius ziua şi 21 de grade Celsius noaptea.

Vineri, în Chişinău vor fi 28 de grade Celsius ziua şi 19 grade Celsius noaptea. La Nord vor fi 27 de grade Celsius ziua şi 18 grade Celsius noaptea. Locuitorii din Sud vor avea 29 de grade Celsius ziua şi 20 de grade Celsius noaptea.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite