Cleopatra și Pavel Stratan vor susține un concert în Canada

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cleopatra și Pavel Stratan
Cleopatra și Pavel Stratan

Concertul va avea loc mâine la ora 19.30 la Théâtre Desjardins. Biletele cu preț redus sunt valabile pentru elevi, studenti și pensionari.

Ala Mândâncanu, preşedintele Comunităţii susține că turneul este mai mult o vacanţă frumoasă de Paşti pentru Cleopatra şi Cezar Stratan, dar şi pentru părinţii acestora. „Comunitatea românească din Montreal, ca şi cea din Toronto, aşteaptă cu nerăbadare venirea artiştilor îndrăgiţi. Vor vizita Niagara, se vor întalni cu copiii din comunitatea românească, vor fi musafirii primarului din Montreal, Gerald Tremblay", a declarat Ala Mândâcanu pentru moldova.org.

Cleopatra a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai tânăr artist care a avut un album propriu la 3 ani, cel mai tanar interpret care a avut, timp de 6 saptamani, un hit aflat pe primul loc la nivel national, cel mai tanar artist care a pimit un onorariu de 10.000 euro pentru o singura piesa, dar și cel mai tanar muzician care a primit 3 premii MTV si cel mai tanar cantaret care a sustinut un concert de 2 ore in fata unui public numeros.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite