Wilfried Martens: Moldova vrea să lase în urmă trecutul comunist și să se orienteze spre un viitor European

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Filat, premierul Republicii Moldova
Vlad Filat, premierul Republicii Moldova

În ciuda procentului mare obţinut de comunişti în urma alegerilor desfăşurate duminică în Republica Moldova, preşedintele Partidului Popular European, Wilfried Martens, l-a felicitat pe Vlad Filat, prim-ministrul Republicii Moldova pentru succesul partidului său în cursa electoral din 28 noiembire.

„Aceste alegeri au demonstrat că Moldova vrea să lase în urmă trecutul communist și să se orienteze spre un viitor European. Reformele inițiate de Vlad Filat trebuie să continue și să îndrume Moldova spre o înțelegere cu Uniunea Europeană “, susține Wilfried Martens, Preşedintele Partidului Popular European.

Wilfried Martens, preşedintele Partidului Popular European a susținut deschis Partidul Liberal Democrat  în alegerile din 28 noiembrie. „Filat și Partidul Liberal Democrat au împărțit valorile Partidului Popular European, iar noi îl vom susține să pună Moldova pe calea Europeană“, explică acesta în comunicatul de presă trimis în numele Partidului Popular European.
Partidului Popular European este unul dintre cele mai mari și influente partide la nivel european, având 73 de membri din 39 de țări.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite