Chişinău: Procuratura municipală a deschis dosar penal pe numele lui Anatol Plugaru, fostul ministru al Securităţi, şi al fiului acestuia, Ion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi sunt fondatorii Societăţii Comerciale „Plugarul" SRL, care ar fi extorcat peste 360 de mii de euro de la persoane cărora le-au promis să le construiască apartamente.

„Temei pentru pornirea procesului penal a servit plângerea depusă de către un grup de cetăţeni care reclamă neexecutarea obligaţiunilor de construcţie a spaţiului locativ de către Societatea Comercială "Plugarul" SRL în care au investit mijloace financiare în baza contractelor de investire", se spune în comunicatul de presă al instituţiei.

În urma controalelor, s-a stabilit că în perioada 2008-2009 între „Plugaru" au fost încheiate contracte de construcţia spaţiilor locative. Firma şi-a asumat obligaţia să construiască un bloc locativ pe str. Ciuflea l, din Capitală. Casa urma să fie dată în exploatare până la începutul lui 2010. Oamenii au achitat în total 363 mii euro, numai că blocul nu a fost finisat. Ei s-au plâns procurorilor că proprietarii societăţii au dobândit ilicit, prin înşelăciune şi abuz de încredere, mijloace băneşti, cauzându-le daune în proporţii deosebit de mari.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite