Chişinău: Preşedintele Mihai Ghimpu a primit de ziua sa un topor cu fundiţă roşie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă zecile de buchete de flori, sticle de coniac, cărţi, butoiaşe - suvenire şi cuvinte de laudă, Preşedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, a mai primit în dar, vineri, 19 noiembrie, cu ocazia celei de-a 59 aniversări, şi un topor cu fundiţă roşie.


Autorul originalului cadou a fost primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, totodată nepotul şefului statului. "Ti-am adus acest topor ca să reuşeşti până la capăt să lupţi cu fosta guvernare comunistă şi să o tai din rădăcină", i-a urat Chirtoacă sărbătoritului.

Seara, Ghimpu a mers într-un club de noapte

Amuzat de gestul edilului capitalei, Ghimpu a mărturisit totuşi că cel mai mult i-a plăcut cadoul oferit de angajaţii instituţiei prezidenţiale - un tablou care înfăţişează casa părintească a şefului statului. "L-a sensibilizat foarte mult darul. Este extrem de ataşat de casa în care a crescut", a declarat pentru "Adevărul" Valeriu Rusu, ofiţerul de presă al preşedinţiei. După şampania închinată cu colegii din Partidul Liberal, pe listele căruia candidează la alegerile prezidenţiale din 28 noiembrie, Mihai Ghimpu a mers, însoţit de soţia sa, într-un club de noapte. "Preşedintele a organizat o sărbătoare după formula "2 în 1"- atât pentru tineretul liberal, pentru că recent a fost şi Ziua studentului, cât şi pentru a-şi celebra ziua de naştere. Surpriza serii a fost o tortă uriaşă de 55 de kg",a conchis Valeriu Rusu.

12 fete sexy au pozat pentru preşedinte


Preşedintele interimar al Republicii Moldova a beneficiat anul acesta şi de un alt cadou original: un calendar pe 2011, cu pozele a 12 fete selectate în urma unui casting pe o reţea de socializare de către membrii Asociaţiei presei sportive. Pe lângă zâmbetul larg pe care îl afişează pe filele calendarului, fiecare fată are şi un mesaj special pentru şeful statului moldovean. „Cel mai tare cadou pentru cel mai tare preşedinte", „Iubiţi şi câinii vagabonzi, sunt mai cinstiţi şi uneori mai lorzi", „Da - adevărului. Pa - arhivelor", aşa sună câteva dintre mesaje. Fetele i-au mai urat „La mulţi ani!" lui Mihai Ghimpu şi prin intermediul unui filmuleţ postat pe internet.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite