Chișinău: Petrecerile la moldoveni se termină cu bătăi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecerile uneori aduc peripeții
Petrecerile uneori aduc peripeții

În noapte de marţi spre miercuri 12 tineri au solicitat îngrijirile medicale după ce s-au bătut în baruri, discoteci şi pe stradă. Patru dintre ei au fost internaţi cu vânătăi în spital, anunţă medicii de la Urgenţă. Toţi tinerii care au solicitat ajutorul medicilor erau în stare de ebrietate.

Este semn că se apropie Sărbătorile, spun medicii şi poliţiştii, care se aşteaptă ca de Revelion numărul bătăuşilor să crească. Niciunul din tinerii nu au ajuns însă în atenţia poliţiei. „Din păcate, aceste cazuri nu sunt înregistrate la noi. Oamenii au ajuns la spital, dar nu şi la poliţie", spune Mariana Beţinu, de la Serviciul de presă al Ministerului de Interne.

În ziua de Crăciun pe stil nou 20 de persoane s-au bătut într-un club din Căuşeni, iar patru dintre ele au ajuns în spital.

„Asta e normal pentru moldoveni de Sărbători", comentează Adrian Jovmir, şeful serviciului de presă al Comisariatului General de poliţie. „De Sărbători tinerii se odihnesc cel mai des cu alcool, iar marea majoritatea actelor de huliganism sunt săvârşite de persoane în stare de ebrietate. Sperăm că în acest an moldovenii îşi vor şti norma",afirmă ofiţerul de presă. Reprezentantul poliţiei municipale ne asigură că autorităţile sunt pregătite pentru a combate astfel de incidente în Piaţa Marii Adunări Naţionale în noaptea dintre ani. În centrul oraşului va fi instalat un gard şi nimeni nu va fi lăsat să intre în acel spaţiu cu cuţite şi obiecte ascuţite, dar nici cu băuturi alcoolice.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite