Chişinău: Hai la joacă,de Ziua Copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri, în prima zi de vacanţă, micuţii vor avea parte de multă distracţie. Cea mai mare petrecere va fi organizată în Capitală.

Sărbătoarea va fi inaugurată în Piaţa Marii Adunări Naţionale, la ora 10.00. O oră mai târziu se va da startul petrecerilor în toate sectoarele Chişinăului.
Lucia Culev, şefa Direcţiei municipale Cultură, a menţionat că cea mai mare petrecere se va organiza în Parcul Dendrariu, între orele 12.00 şi 16.00. Copiii vor fi distraţi de personaje din basme, iar iubitorii de carte se vor putea întâlni cu scriitorii Spiridon Vangheli, Vasile Romanciuc, Iulian Filip şi Constantin Dragomir.

În plus, micuţii vor putea lua lecţii de dans modern şi popular de la mari maeştri ai Clubului „Codreanca" şi Ansamblului „Mărţişor".

Spre seară, începând cu ora 18.00, în Scuarul Operei Naţionale va avea loc un spectacol de muzică uşoară. Surpriza serii va fi prezenţa la Chişinău a trupei româneşti „Taxi".

Svetlana Chifa, şefa Direcţiei pentu Protecţia Drepturilor Copilului, a menţionat că în Scuarul Operei Naţionale sunt aşteptaţi circa 1.500 de copii din familii socialmente vulnerabile. Aceştia vor fi serviţi gratis cu îngheţată. De atenţie se vor bucura şi 154 de copii ţintuiţi la pat din municipiu, care vor primi acasă colete cu daruri.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite