Centrul de guvernare electronică lansează iniţiativa Forum „Tehnologia Informației în Guvern“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este o platformă amplă pentru schimb de cunoștințe și informații în domeniul modernizării tehnologice a guvernării. Aceasta va cuprinde 4 ședințe, organizate anual, la care vor participa specialişti naţionali şi internaţionali în domeniul TI din sectoarele public şi privat. Participanții vor pune în discuție diverse inițiative din domeniul guvernării electronice și progresul agendei de e-Transformare în Republica Moldova.

Ședinţele forumului vor fi tematice și vor oferi participanţilor oportunitatea de a dialoga despre implementarea şi absorbţia tehnologiilor din sectorul public, cele mai bune practici naţionale şi internaţionale precum și cele mai recente tendinţe în domeniul TI. Fiecare eveniment va reuni experţi implicaţi în TI și e-Guvernare, atât din Republica Moldova cât şi din străinătate.

Prima şedinţă a forumului „Tehnologia Informației în Guvern" are drept subiect interoperabilitatea. Evenimentul este programat pe 17 ianuarie, 2012, și este organizat în parteneriat cu Serviciul Public Federal de Informaţii şi Tehnologie a Comunicaţiilor al Belgiei. La forum vor fi prezenţi specialiști cu experienţă în domeniu. Frank Leyman, Directorul Departamentului de Relaţii Internaţionale de la Serviciul Public Federal de Informaţii şi Tehnologie a Comunicaţiilor (FEDICT) din Belgia este unul dintre aceștia.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite