Ce temperaturi ne aşteaptă în week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vin zile de foc
Vin zile de foc

Vremea caniculară se va menţine până duminică, 8 iulie, ne anunţă meteorologii. Astăzi, în Capitală se vor înregistra 37 de grade Celsius ziua și 22 de grade Cesius noaptea. În regiunea de nord a țării mercurul din termometre va indica 36 de grade Celsius ziua și 20 de grade Celsius noaptea.

Totodată, sinopticienii ne informează că, de astăzi până miercuri, în nordul ţării ar putea ploua cu descărcări electrice.

Locuitorii din regiunea de sud a țării vor avea parte de 37 de grade Celsius ziua și de 22 de grade Celsius noaptea.

Sâmbătă, vom avea aproximativ aceleaşi temperaturi. În Capitală se vor înregistra 37 de grade Celsius ziua și 22 de grade Celsius noaptea. În raioanele de nord, termometrele vor indica 36 de grade Celsius ziua și 20 de grade Celsius noaptea. În sud vor fi 37 de grade Celsius ziua și 22 de grade Celsius noaptea.

Duminică, în Capitală se vor înregistra 34 de grade Celsius ziua și 19 grade Celsius noaptea. În regiunea de nord a Moldovei, termometrele vor arăta 36 de grade Celsius ziua și 21 de grade Celsius noaptea. Locuitorii din sudul țării vor avea 36 de grade Celsius ziua, iar seara termometrele vor arăta până la 23 de grade Celsius.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite