Ce temperaturi ne aşteaptă în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua Copiilor, prima zi de vacanță sau prima zi de vară. Oricare semnificație îți surâde mai tare astăzi, pregătește-te să fii udat până la piele, fiindcă precipitațiile te-ar putea lua pe nepregătite.

Norii grei, de ploaie, plutesc și deasupra raioanelor Ștefan Vodă și Râbnița, în vreme ce la Bălți și Cahul se întrevăd unele șanse de cer senin. Cu temperaturile atmosferice stăm bine: 23 de grade Celsius la Chișinău, 19 la Ștefan Vodă, 21 la Cahul, Râbnița și Briceni și 20 de grade coloană de mercur la Bălți. Pe înserat îmbracă-te mai gros, că se lasă răcoare. Mercurul din termometre indică valori nocturne de 19 grade în Capitală și la Cahul, 16 la Ștefan Vodă, 17 la Râbnița și Bălți și numai 15 grade Celsius la Briceni.

Ziua de sâmbătă se prefigurează cu cer parțial noros și vreme bună de frigărui. Vor fi 22 de grade Celsius în Capitală, 21 la Râbnița și 20 la Bălți. Cei mai norocoși sunt cahulenii, care se bucură de 23 de grade. Noaptea se anunță 21 de grade în Chișinău, 17 la Râbnița și 19 grade Celsius la Cahul și Ștefan Vodă.

Pentru duminică meteorologii anunță vreme preponderent senină. Vor fi 21 de grade Celsius în Chișinău, 22 în sudul țării și 19 la Bălți și Râbnița. Pe timpul nopții, valorile termice cresc la 24 de grade în Capitală și Cahul, 23 la Râbnița și 22 la Bălți. La Briceni vor fi 21 de grade Celsius.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite