Ce temperaturi ne aşteaptă în următoarele zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri pe tot teritoriul ţării ar putea fi parţial înnorat. În raioanele de nord ale țării, la Briceni, Bălți și Râbnița, vor fi 17- 20 de grade Celsius. În raioanele de sud, la Cahul și Ștefan Vodă, se vor înregistra 19 - 22 de grade Celsius.

În Capitală indicatoarele termometrelor vor arăta până la 18- 21 de grade Celsius. Noaptea temperaturile vor fi ceva mai joase. La Briceni, Bălți și Râbnița mercurul din termometre va coborî până la 5 - 8 grade Celsius, iar la sud vor fi 7 - 10 grade Celsius. Pe parcursul nopții în Chișinău, dar și în localitățile din centrul țării, se vor înregistra 6 - 9 grade Celsius. Pe tot teritoriul ţării presiunea atmostferică va fi normală. Pentru a evita problemele de sănătate, medicii ne recomandă să consumăm mai multă apă şi vitamine.

Sâmbătă, în raioanele de nord se vor înregistra 21- 24 de grade Celsius. La sud, la Cahul și Ștefan Vodă, indicatoarele termometrelor vor arăta până la 23 - 26 de grade Celsius. La Chișinău vor fi 22 - 25 de grade Celsius. Noaptea, în nord vor 7 - 10 grade Celsius, iar în sud până la 9 - 12 grade Celsius. În Capitală vor fi 8 - 11 grade Celsius.

Duminică se încălzeşte doar cu câteva grade. În raioanele de nord ale țării vor fi 23 - 26 de grade Celsius. În raioanele de sud se vor înregistra 25 - 28 de grade Celsius. În Capitală termometrele vor arăta 24 - 27 de grade Celsius. Noaptea, mercurul din termometre va coborî la 10 - 13 grade în nord și 12 - 15 grade în sud. În centru se vor înregistra 11 - 14 grade Celsius.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite