Ce caută Plahotniuc în Cipru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Milionarul şi politicianul Vlad Plahotniuc va discuta cu autorităţile de la Nicosia despre valorificarea potenţialului de cooperare interparlamentară şi consolidarea relaţiilor economice moldo-cipriote

Omul de afaceri Vlad Plahotniuc, prim-vicepreşedintele Parlamentului Republicii Moldova va efectua o vizită de lucru la Camera Reprezentanţilor Republicii Cipru în ziua de 26 iulie 2011.

Potrivit unui comunicat de presă, agenda de lucru include un şir de întrevederi cu membrii Camerei Reprezentanţilor din Nicosia, inclusiv cu Yiannakis Omirou, Preşedintele Camerei Reprezentanţilor Republicii Cipru. În cadrul întrevederilor oficialii vor discuta aspecte referitoare la consolidarea dialogului politic moldo-cipriot, inclusiv valorificarea potenţialului de cooperare interparlamentară, precum şi lărgirea cadrului juridic bilateral şi a consolidării relaţiilor economice.
Cipru este una dintre locaţiile preferate ale businessmanilor din Republica Moldova pentru fondarea de companii folosite ca paravan pentru tot soiul de afaceri, dar şi pentru ascunderea banilor câştigaţi în Moldova.
La ora actuală Cipru figurează drept cel de-al doilea investitor ca mărime în economia Republicii Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite