Căutată trei luni de iubit, găsită moartă lângă gara auto din Anenii Noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

O tânără de 19 ani, dată dispărută în ianuarie, a fost găsită moartă în regiunea gării auto din Anenii Noi. Aceasta urma să ajungă în Hârbovăţ, la iubitul său. Corpul neînsufleţit, cu semne de moarte violentă, a fost depistat pe un teren neprelucrat şi era acoperit cu mai multe crengi, potrivit unui comunicat de la MAI. Fata era pe jumătate dezbrăcată, iar pe faţă avea mai multe arsuri.

Poliţiştii au mai depistat la locul crimei o pereche de încălţăminte din cauciuc, o pereche de pantaloni sport arşi, o geantă, portmoneul victimei din care lipsesc banii şi cardul bancar.

Oamenii legii au reţinut paznicul pieţii din Anenii Noi, în vârstă de 43 de ani. Bărbatul şi-a recunoscut vina. În seara dispariţiei tinerei acesta nu a mers la serviciu, iar la ora 21.00 şi-a vizitat soţia internată în spitalul raional. Fiind audiată, femeia a declarat că soţul său era zgâriat pe faţă. Acelaşi lucru l-au declarat şi alţi martori, precizând că au observat că bănuitul avea un telefon mobil la fel ca al victimei. Dacă vina bănuitului va fi demonstrată în instanţă, acesta riscă pedeapsă cu privaţiune de libertate de la 12 la 20 de ani, sau detenţie pe viaţă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite