Putin comparat cu Iosif Stalin, Fidel Castro, Nicolae Ceaușescu sau Muammar Gaddafi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În luna decembrie în centrul Moscovei, sute de mii de oameni au cerut demisia lui Vladimir Putin
În luna decembrie în centrul Moscovei, sute de mii de oameni au cerut demisia lui Vladimir Putin

Se întâmplă în filmul „Adevăratul față a lui Putin“ ce durează 35 de minute și este realizat decătre jurnalista Anastasia Karimova.

Cu titlul „Filmul care nu va fi difuzat la TV“, în articolul publicat pe dniester.ru, jurnaliștii prezintă pelicula realizată de către jurnalista publicației ruse „Kommersant“. În cele 35 de minute, Vladimir Putin este comparat cu Iosif Stalin, Vladimir Brejnev, Mao Zedong, Fidel Castro, Nicolae Ceaușescu, Muammar Gaddafi și Saddam Hussein, care s-au aflat la putere la fel de mult cât intenționează să conducă și actualul premier.

„Vladimir Putin se află la cârma Rusiei de 12 ani, aceasta fiind considerată perioada stabilității. La ce a ajuns țara, când unica condiție impusă autorităților din partea cetățenilor este «să fie onești». Funcționarii trăiesc asemeni șeicilor saudiți, iar clanul Putin împarte veniturile obținute din vânzarea zăcămintelor naturale. Situația demografică a Federației Ruse este una catastrofală. În jurnalele de știri de la postul public nu apare nimic ce nu este agreat de partidul de guvernământ. Dar în fiecare jurnal apare Vladimir Putin: pe cal, făcând sport, sărutând copii, pe motocicletă, la medic, etc.“, se menționează în filmul „Adevăratul față a lui Putin".

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite