Cărţile „Adevărul“ la KID’S EXPO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Volumele dragi editate de „Adevărul" te aşteaptă la expoziţia pentru copii şi adolescenţi, de la Moldexpo, din perioada 31 mai-3 iunie. Au fost pregătite mai multe surprize pentru cei mici.

Nu ştii ce cadou să-i faci micuţului tău de 1 Iunie? Cea mai bună idee este să dai o fugă până la Moldexpo, unde, al doilea an la rând, vor avea loc manifestări dedicate picilor. Nu vor putea lipsi operele „Adevărul", perfecte pentru orice vârstă. Oferta este variată: de la clasicele cărţi verzi, care nu trebuie să vă lipsească din bibliotecă, la „National Geographic" sau „Delicii în bucătărie".

Vedetele târgului vor fi, bineînţeles, volumele pentru copii. Dintre acestea, puteţi opta pentru „Miturile şi legendele lumii", colecţia „Jules Verne" sau „Aventura". Şi, desigur, veţi găsi simpaticii dinozauri 3D. Adevărul v-a pregătit şi mai multe surprize. Aşadar, exclusiv la Moldexpo, aveţi şansa să economisiţi nişte bănuţi, pentru că DVD-urile „Tom şi Jerry" se vor vinde cu 40% mai ieftin. La fel, doar la expoziţie, veţi putea găsi trei enciclopedii unice: „Descoperă Pământul", „Descoperă Cerul" şi „Descoperă Istoria", numai bune pentru copiii curioşi.

CONCURSURI, PREMII ŞI ÎNGHEŢATĂ

De asemenea, în pavilionul de la Moldexpo, la fel ca şi în spaţiile din aer liber, va fi prezentată o gamă largă de mărfuri şi servicii pentru copii şi viitoarele mămici, mobilă şi jucării pentru camera micuţului. Totodată, vor fi organizate seminare, traininguri şi concerte. Toate „la pachet" cu multe prăjituri şi kilograme de îngheţată.
Fiecare zi va avea un program special. În scena din faţa pavilionului vor fi prezentate programe artistice şi sportive. Picii, dar şi cei mai măricei, vor avea de ales între un festival al rolelor şi un show al bicicliştilor, între sărituri pe trambulină şi concursuri cu premii. ;

Program pentru pici şi mămici

Micuţii vor mai avea posibilitatea să se plimbe cu trenuţul, cu mașinuţele, dar și călare pe un poney. Programul expoziţiei mai include o școală de bune maniere, una de magie, alta de yoga pentru cei mici, dar şi „face painting". Organizatorii KID'S EXPO s-au gândit nu doar la copii, ci și la mămicile acestora. Astfel, o parte din programul informativ-instructiv se va axa pe sănătatea mamei și a copilului, oferind trei seminare extrem de utile. Trainingurile vor fi moderate de specialiști cu experienţă, care vor distra mămicile cu un concurs al burticilor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite