Cărţile „Adevărul“ îţi completează biblioteca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cotidianul „Adevărul" vine în această săptămână cu alte volume ce vor completa colecţiile preţioase ale familei dumneavoastră.

Mâine, puteţi cumpăra de la orice chioşc de presă sau oficiu poştal din ţară volumul doi din „Insula misterioasa", semnată de celebrul scriitor francez Jules Verne. Cu doar 39 de lei, intraţi în posesia unui roman de acţiune ce vă va ţine cu sufletul la gură până la ultima pagină a volumului. Cartea prezintă aventura a cinci americani care naufragiază pe o insulă pustie din Oceanul Pacific. Fortaţi de împrejurări, ei se angajează în lupta cu natura, reuşind să se adapteze la modul de viaţă pe insulă.

Pentru cei care iubesc să gătească sau cei care vor să-şi surprindă familia cu bunătăţi alese, „Adevărul" a pregătit o nouă surpriză din seria „Delicii în bucătărie". Cea de-a doua carte din noua colecţie, „Paste", poate fi cumpărată miercuri, cu doar 39 de lei.
În cele peste 150 de pagini cu imagini, pe cât de utile pe atât de apetisante, veţi afla cum puteţi prepara peste 60 de reţete de spaghete şi macaroane. Datorită cărţii, veţi putea surprinde membrii familiei sau musafiri cu paste gătite cu legume, carne sau diferite sosuri. Dumneavoastră trebuie să cumpăraţi volumul, iar noi vă garantăm succesul unor bucate delicioase.

Lectură de weekend
Pentru weekend vă propunem un volum din colecţia celor „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă". Joi, la un preţ de numai 36 de lei, puteţi cumpăra, împreună cu ziarul „Adevărul", trei piese de teatru ale lui Anton Pavlovici Cehov - „Livada de vişini", „Unchiul Vania" şi „Pescăruşul". Şi azi, la 150 de ani de la naşterea lui Anton Pavlovici Cehov, dramaturgia lui este o piatră de încercare pentru actorii şi regizorii de pretutindeni. Aveţi posibilitatea să vă completaţi colecţia cu cele mai jucate texte dramatice din literatura rusă, ce se numără printre bijuteriile literaturii universale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite