Captură de 2.000 de pachete de ţigarete la vama moldo-română

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Produsele de tutungerie au fost depistate într-un micorbuz ce transporta pasageri şi colete
Produsele de tutungerie au fost depistate într-un micorbuz ce transporta pasageri şi colete

S-a întâmplat ieri la vama Leuşeni-Albiţa. Produsele de tutungerie au fost depistate într-un micorbuz ce transporta pasageri şi colete din Republica Moldova în Italia.

În urma unui control efectuat într-un microbuz care transporta pasageri şi colete neînsoţite din Republica Moldova în Italia, vameșii au găsit 2.000 de pachete de ţigarete în asortiment cu timbre de accize ale Republicii Moldova.

Produsele erau ascunse în cinci genţi massive, printre haine şi alte lucruri personale. Potrivit declaraţiilor conducătorului auto și însoțitorilor acestuia, ţigările urmau să fie comercializate angro la suma de 5.000 de euro. Totodată, ei susţin că sunt la prima tentativă de a face trafic de țigări.

Conducătorul auto s-a ales cu proces verbal o amendă între 1.000-1.500 de lei.  Țigaretele au fost confiscate  vor fi confiscate, iar cei 10 pasageri şi-au continuat drumul. Potrivit unui comunicat, traficul de țigări este în scădere. În primele șapte luni vameșii a reţinut 145. 554 de pachete de ţigări cu 17,2% mai puţin decât în perioada similară a anului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite