Candidaţii PCRM spun că nu vor admite formarea unui AIE în Adunarea Populară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidaţii comunişti la funcţia de deputat în Adunarea Populară din UTA Găgăuzia spun că nu vor admite în niciun caz formarea unei noi Alianţe pentru Integrare Europeană în cadrul organului de conducere din sudul ţării. Declaraţia a fost făcută în contextul ultimii zile de agitaţie electorală înainte de scrutinul de duminică, potrivit Info-Prim Neo.

Potrivit unui comunicat de presă remis de PCRM, candidaţii comunişti promit că vor consolida autonomia Găgăuziei în aspect politic şi juridic. Totodată, se angajează să apere suveranitatea, statalitatea şi independenţa Republicii Moldova.

Candidaţii PCRM dau asigurări că nu vor permite falsificarea istoriei, ponegrirea trecutului sovietic şi distrugerea monumentelor - simboluri ale victoriei în cel de-al doilea război mondial.

În declaraţia PCRM se mai menţionează că, în cazul alegerii candidaţilor comunişti în Adunarea Populară, aceştia vor milita pentru organizarea referendumului cu privire la aderarea Republicii Moldova la Uniunea Vamală Rusia, Belarus, Kazahstan.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite