CRIMĂ LA HÂNCEȘTI: Fratele unui fost primar a fost găsit înjunghiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mașina victimei a fost incendiată
Mașina victimei a fost incendiată

Este vorba de un bărbat în vârstă de 64 de ani. Cadavrul acestuia a fost găsit de poliție în jurul orei 10.00, pe un câmp, lângă pădurea dintre satele Crasnoarmeiscoie și Tălăiești, raionul Hânceşti.

Victima a fost găsită la 15 metri de la un automobil de model Citroen Berlingo, care îi aparținea. Automobilul era incendiat, iar bărbatul avea multiple plăgi în regiunea gâtului și a inimii.

Potrivit unui comunicat, polițiștii au stabilit că: în ziua de 11 august, victima a servit băuturi alcoolice în satul natal. El a fost văzut de consăteni și la barurile din localitate în stare avansată de ebrietate. Ulterior acesta a dispărut. Poliția a stabilit că bărbatul dormea în automobilul personal, în preajma pădurii. Acesta s-a trezit, însă, în momentul în care cineva încerca să-i sustragă bunurile din mașină. Pentru a nu fi recunoscut, suspectul i-ar fi aplicat bărbatului câteva lovituri, după care l-a înjunghiat și au dat foc automobilului.

Poliția a reținut un suspect de 17 ani, originar din satul Crasnoarmeiscoie. Acesta este cercetat penal. Oamenii legii continuă investigațiile pentru a stabili toate circumstanțele și persoanele implicate. ProTV relatează că victima este fratele unui fost primar din Hîncești.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite