(CHIȘINĂU) ȘOCANT! În doar TREI zile, un fost deținut a ucis cu toporul un tânăr și a împușcat în gât un cetățean al Federației Ruse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fost deținut, ieșit acum două săptămâni la libertate, riscă să ajungă după gratii din nou. De aceasta dată pe viață! Bărbatul de 51 de ani din Durlești a comis două crime extrem de grave în doar trei zile.

Ieșit la libertatea, fostul deținut a decis să se răzbune pe un tânăr de 20 de ani din satul Cneazevca, raionul Leova. Potrivit reprezentanților Ministerului de Interne, el s-ar fi supărat că tânărul de la Cneazevca i-ar fi agresat fiul. Bărbatul a împușcat băiatul, după care l-a tăiat cu un topor.

În scurt timp, fostul deținut a comis o altă crimă gravă. De această dată în satul Pojăreni, raionul Ialoveni. Potrivit lui Chiril Moțpan, şeful Direcției relaţii publice a MAI, acesta ar fi avut un conflict cu trei bărbați care se aflau la terasa „Primăvara". Fostul deținut a tras două focuri, împușcând în gât un cetățean al Federației Ruse.

„În ambele cazuri bărbatul a tras din aceeași armă, pe care o păstra ilegal de mai mulți ani", mai anunță Chiril Moțpan.

Fostul deținut se află în arestul Poliției. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 20 de ani sau chiar detenţie pe viaţă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite