CHIŞINĂU "Adevărul" a desemnat primii câştigători în „Vara premiilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Marcinschi,câştigătorul colecţiei de DVD-uri "Marilyn Manroe"
Alexandru Marcinschi,câştigătorul colecţiei de DVD-uri "Marilyn Manroe"

Trei cititori ai ziarului „Adevărul" s-au ales cu câte o colecţie de DVD-uri: „Stan și Bran", „Marilyn Monroe" și „Hitchcock"

Norocoşii sun Elena Ţugui din Florești, Alexandru Marcinschi din Chișinău și Viorica Petrov din Cahul. Următoarea extragere va fi miercurea viitoare.
Cel mai nerăbdător a fost Alexandru Marcinschi (65 de ani), pensionar din Capitală, care ne-a povestit că în fiecare seară, înainte de somn, citeşte ziare. Fostul electronist, câştigătorul celor opt filme „Marilyn Monroe", a mai mărturisit că nu a ratat până acum niciun număr al ziarului „Adevărul". „Am cumpărat şi colecţia «Marile Muzee ale Lumii», pe care i-am dăruit-o nurorii mele, de ziua ei. Cred că o să renunţ şi la DVD-urile cu Monroe, însă doar după ce le voi viziona eu", a precizat, glumeţ, învingătorul concursului „Vara premiilor".

Alexandru Marcinschi recunoaşte că nu este prima dată când se alege cu premii. „Particip la toate concursurile, s-a întâmplat să câştig mai multe obiecte utilitare. Cel mai mare dar a fost o foaie de odihnă la Slănic Moldova", îşi aminteşte bărbatul, menţionând că este pasionat de artă şi că volumele „Pictori de Geniu" ocupă un loc de frunte în biblioteca sa.

Ruslan Petrov a venit să ia premiul câştigat de soţia sa, Viorica. „N-am ştiut că participă la acest concurs, cred că e primul câştig din viaţa noastră în urma tragerii la sorţi", recunoaşte Ruslan Petrov, precizând că în copilărie i s-a întâmplat să găsească 100 de ruble sovietice. Bărbatul ne-a mai povestit că a cumpărat toate colecţiile lansate de „Adevărul" până acum, pentru cei doi copii ai săi, de 14 şi 15 ani. „E păcat să nu le ai acasă. Sunt captivante, frumos ilustrate şi îmbogăţesc nivelul de cunoştinţe", a spus câştigătorul colecţiei de DVD-uri „Stan şi Bran". Coincidenţă sau nu, învingătorul celor opt filme amuzante ne-a declarat că soţia sa este o împătimită a lui Charlie Chaplin, iar „Stan şi Bran" le va completa colecţia legendarelor comedii.

Posesoarea colecţiei „Hitchcock", Elena Ţugui (31 de ani )din Floreşti, n-a reuşit să ajungă ieri la redacţie, însă abia aşteaptă să-şi ia darul. Tânăra mămică ne-a spus că nu a câştigat niciodată la vreun concurs, deşi îşi încearcă adesea norocul. „Mi-aţi făcut o surpriză frumoasă", a mărturisit învingătoarea.

Alte premii vă aşteaptă

În fiecare săptămână vor fi desemnaţi câte trei câştigători. Astfel, aveţi şansa să fiţi premiaţi cu una dintre cele trei colectii de DVD-uri: Colecţia „Stan şi Bran" (8 DVD-uri), Colecţia „Marilyn Monroe" (8 DVD-uri) şi Colecţia „Hitchcock" (10 DVD-uri). Merită să încercaţi.
Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi în fiecare săptămână. Detalii despre concurs şi regulament găsiţi pe site-ul www.adevarul.md .

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite