Chișinău: După ce a primit un televizor, fetiţa care a fost în vizită la Vlad Filat spune că a uitat să-i ceară şi o masă. Vezi VIDEO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fetiţa care l-a vizitat pe premierul Moldovei la Guvern a cucerit nu doar inima demnitarului, ci şi ale tuturor care au văzut-o în imagini. Copila de doar 7 ani a ajuns în biroul lui Vlad Filat fiind invitată chiar de acesta, impresionându-l la o expoziţie de mărţişoare.

Marina Niconov se află de aproape un an la Centrul Copilărie, Adolescenţă şi Familie din Capitală. Fetiţa a mers la o expoziţie de mărţişoare la Guvern unde l-a şi întâlnit pe premier. Asistenţii de la Centru spun că fata se plictisea acolo, aşa că a mimat că vinde mărţişoare. Nu ştia cine e Vlad Filat, dar l-a întrebat dacă vrea să cumpere un mărţişor de la ea. Oficialul nu a stat mult pe gânduri şi a invitat fata în biroul său.

image

După această vizită pentru care mulţi copii ar invidia-o, Marina a spus pentru „Adevărul" că nu i-au plăcut prea multe la Executiv, dar recunoaşte că l-a îndrăgit pe Vlad Filat. „Visez la domnul Vlad Filat. -De ce? Pentru că-l iubesc. Vreau să vină aici. -De ce îl iubeşti? - Pentru că mi-a spus «Ia ce fetiţă dulce, de unde aţi luat-o?»", a spus fetiţa cu un zâmbet sincer. Marina a rămas impresionată de televizorul din biroul premierului, aşa că Vlad Filat a dăruit unul Centrului la care se află copila. „ I-am spus dlui Filat că vreau televizor, dar am uitat să-i spun că am nevoie de masă", mai spune Marina.
Fetiţa se deosebeşte de ceilalţi copii de la Centru, fiind foarte activă şi sociabilă. Asistenţii instituţiei spun că Marina prinde totul „din zbor", dar nu a fost acceptată la şcoală tocmai pentru că e hiperactivă.

VIDEO: Marina Niconov, fetița de șapte ani care a „negociat" cu premierul Vlad Filat

„Profesorilor le era foarte complicat cu ea, aşa că am decis să aducem un dascăl aici. Marina are un ataşament dezvoltat, memorizează totul foarte bine", spune Veronica Scutaru, asistent social la Centrul Copilărie, Adolescenţă şi Familie. Totuşi, copila este des vizitată de mama sa care nu are un loc de muncă stabil şi nici casă. Tatăl Marinei a decedat acum câţiva ani fiind bolnav de TBC. „Mama e la lucru, vine la mine şi mă iubeşte. În inima mea, o aştept mereu", mai spune micuţa la fel de sincer.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite