(CHIŞINĂU) DUBLU ASASINAT: Bărbatul reţinut pentru uciderea cuplurilor de îndrăgostiţi din Moldova este un tânăr de circa 30 de ani, bolnav psihic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Informaţia a fost confirmată de Alexandru Jizdan, şeful Departamentului serviciilor operative a Ministerului Afacerilor Interne. Oamenii legii spun că ar fi vorba despre un bărbat cu devieri psihice.

Cornel Bratunov, procuror şef al secţiei Exercitare Urmărire Penală în Cazuri Excepţionale, a declarat pentru „Adevărul“ că este vorba de un bărbat de 30 de ani.

„Am dispus să se facă expertiza psihiatrică a acestuia ca să confirmăm dacă are devieri psihice. De asemenea, cercetăm versiunea potrivit căreia acesta ar fi implicat atât în cazul de la Durleşti cât şi în cel de la Ialoveni“, a spus Bratunov.

Cei doi adolescenţi de la Durleşti, Olga (15 ani) şi Ilie (18 ani) au fost găsiţi împuşcaţi în cap la 1 aprilie în apropierea Mănăstirii Sfântul Andrei.

Dublul asasinat de la Ialoveni a avut loc acum 7 luni. O tânără de 18 ani a fost gasită împuşcată într-o maşină împreună cu amantul său.

În ambele cazuri asasinul ar fi tras dintr-o armă de vânătoare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite