CHIŞINĂU: Bestia care a ucis două cupluri de îndrăgostiţi din Moldova ar putea fi un psihopat de 30 de ani din Durleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia a reţinut un bărbat de 30 de ani din Durleşti pentru omorurile cuplurilor de îndrăgostiţi, care au băgat groaza în toată ţara. Alexei Roibu, ministrul de Interne, spune că tânărul este suspectat atât în cazul de la Durleşti, cât şi în cel de la Ialoveni.

Ministrul de Interne a făcut aceste declaraţii la câteva zile de la reţinere.

„Este vorba despre un bărbat, care, posibil, are legătură cu dublul omor de la Durleşti. Potrivit primelor informaţii, este vorba despre un individ cu devieri psihice. Acesta mai este suspectat şi în alte cazuri. Crimele sunt acum investigate. Se lucrează foarte mult. Ne ajută şi psihologii", a spus Alexei Roibu.

Cornel Bratunov, procuror şef al secţiei Exercitare Urmărire Penală în Cazuri Excepţionale, a precizat pentru „Adevărul" că presupusul asasin are în jur de 30 de ani.

„Am dispus ca suspectul să fie supus unei expertize psihiatrice ca să confirmăm dacă are devieri psihice. Este adevărat că cercetăm versiunea potrivit căreia acesta ar fi implicat atât în cazul de la Durleşti, cât şi în cel de la Ialoveni", a mai spus Bratunov.

image

FOTO: BMW-ul în care au fost găsiţi împuşcaţi tinerii de la Durleşti

Bolnav psihic, dar nu retardat

Potrivit unor surse din MAI, bărbatul a fost reţinut chiar acasă, în oraşul Durleşti. Poliţiştii mai spun că există probe sigure care demonstrează că acesta ar fi comis ambele crime.

Oamenii legii declară că suspectul ar fi la evidenţă psihiatrică. Ei mai spun că în casa lui a fost găsit un casetofon de la maşină.

„Bărbatul are devieri, dar nu putem spune că este un retardat. Dacă încerci să vorbeşti cu el, nu-ţi dai seama că e bolnav psihic. Acesta are şi antecedente penale" , au spus oamenii legii pentru „Adevărul".

Locuitorii oraşului Durleşti, unde acum câteva zile a fost reţinut suspectul, spun că Poliţia a verificat fiecare casă şi fiecare persoană care locuieşte în zonă.

Cei doi tineri de la Durleşti, Olga Câşlaru (15 ani) şi Ilie Racu (18 ani), au fost găsiţi împuşcaţi la 1 aprilie, în apropierea Mănăstirii „Sfântul Andrei" din localitate. Îndrăgostiţii erau elevi la Liceul „Hyperion" din Durleşti.

Fata a fost împuşcată în ceafă, iar tânărul, cu două gloanţe: unul în cap şi celălalt în torace.

Dublul asasinat de la Ialoveni a avut loc acum 7 luni. O tânără de 18 ani a fost gasită împuşcată într-o maşină împreună cu amantul său de 31 de ani.

În ambele cazuri asasinul ar fi tras dintr-o armă de vânătoare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite