CAPTURĂ RECORD Hașiș în valoare de 140.000 de euro, pe străzile din Chișinău. Vezi VIDEO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au găsit 20 de kilograme de hașiș într-un colet adus din Spania. Responsabil de primirea mărfii este un tânăr de 26 de ani, din Capitală, care a fost prins în flagrant de către ofițerii de la Crimă Organizată. El riscă acum până la 15 ani de pușcărie.

Pachetul cu cele 20 de kilograme de hașiș a fost găsit de către polițiștii de la Direcția de combatere a crimei organizate în cala unui microbuz care transporta colete din Spania, în Republica Moldova.

Suspectul reținut de polițiști a fost prins în timp ce ridica pachetul cu drogurile. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani, din Chișinău. După ce îi va fi stabilită vinovăția, el riscă între 7 și 15 ani de închisoare.

Din rețeaua internațională care se ocupa de comercializarea drogurilor fac parte mai mulți cetățeni de origine marocană, spaniolă și rusă.

Din informațiile anchetatorilor reiese că drogurile au fost fabricate în Maroc și apoi transportate în Spania, de unde erau distribuite în aproape toată Europa.

Dacă pe piața neagră producerea unui singur kilogram de hașiș costă între 800 și 1.000 de euro, în țara noastră aceeași cantitate de droguri era vândută cu 7.000 de euro. Cu alte cuvinte, tot pachetul urma să fie valorificat cu 140.000 de euro. Aceasta este cea mai mare captură de droguri realizată de către polițiștii moldoveni, în anul curent.

Click aici să vezi VIDEO:


Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite