GALERIE FOTO Le Bridge în vizită la prietenii săi de Ziua Copiilor (P)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajații Le Bridge au adus jucării copiilor de la Institutul Oncologic
Angajații Le Bridge au adus jucării copiilor de la Institutul Oncologic

Le Bridge Corporation are prieteni la care ține foarte mult. Este vorba de micii pacienți ai Secției de hematologie pediatrică a Institutului Oncologic. Prietenia s-a legat încă în 1998, când compania a organizat acțiunea de binefacere "1 iunie este ziua tuturor copiilor".

În cadrul acestei acțiuni, toate veniturile din vînzările de o zi de înghețată Sandra - marcă deținută de grup - au fost transferate pentru reparația Secției hematologie pediatrică. În plus, Le Bridge a dublat suma acumulată, ridicînd-o pînă la aproape 1 milion de lei.

De atunci, compania își vizitează prietenii cu regularitate, felicitîndu-i cu ocazia diverselor sărbători, organizînd distracții cu clovni și vizionări de filme, oferind micuților cadouri sau oferind echipamentul necesar pentru tratament.

Le Bridge în vizită la Institutul Oncologic Le Bridge în vizită la Institutul Oncologic Le Bridge în vizită la Institutul Oncologic

Click aici să vezi GALERIA FOTO!

De Ziua Copiilor, Le Bridge a vizitat spitalul pentru a treia oară în acest an, aducând cu sine cadouri pentru copii și invitându-i să se desprindă de cotidianul spitalicesc. Clovni, Zâne bune, magi, pictură facială, cadouri - mici surprize care au fost răsplătite cu cel mai de preț dar - zâmbetele copiilor, ale mămicilor care îi însoșesc, dar și a personalului medical.

Așa înțelege Le Bridge Corporation prietenia - să fie alături de prieteni și în momentele bune și în cele grele.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite