Bradul de Crăciun din centrul Chişinăului pleacă în vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bradul de Crăciun va fi demontat duminică
Bradul de Crăciun va fi demontat duminică

Locuitorii şi oaspeţii capitalei sunt invitaţi astăzi pentru ultima oară în Piaţa Marii Adunări naţionale pentru a urmări iluminatul decorativ de sărbători şi pentru a-şi lua rămas bun de la bradul dein faţa sediului Guvernului.

Duminică, autorităţile municipale vor demonta bradul şi ghirlandele cu beculeţe. Pentru acest an la iluminatul decorativ din centrul oraşului Chişinău au fost folosite 70 de elemente noi, iar străzile Capitalei au fost decorate cu 500 de instalaţii de iluminare. Doar pentru decorarea bradului din Piaţa Marii Adunări Naţionale au fost folosite peste 3,5 kilometri de ghirlande cu beculeţe, informează publika.md.

"La 15 ianuarie, cred că o să demontăm bradul din centrul Capitalei şi ceva de pe PMAN, restul lucrărilor le îndeplimin luni şi marţi. Anul acesta s-a cheltuit în jur de 100 mii KW, în bani e aproximativ 160 mii de lei pentru energia electrică, a declarat inginerul-şef al "LUMTEH", Anatolie Aparatu.

Potrivit Întreprinderii municipale "Lumteh", în acest an, consumul de energie electrică a fost de două ori mai mic faţă de anul trecut.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite