Basarabeanul Vitalie Beţişor este noul director al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sfaturile lui Vitalie Beţişor au fost de bun augur
Sfaturile lui Vitalie Beţişor au fost de bun augur

Medicul s-a declarat surprins plăcut să primeasc acestă veste şi susţine că vrea să continuie în noua funcţie, ceea ce a început de un an de zile ca director medical şi să menţină o bună colaborare cu instituţiile sanitare, prespitaliceşti şi de urgenţă din Judeţul Vrancea

Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea are, de la finele săptămânii trecute, un nou manager. Medicul Vitalie Beţişor, fostul director medical, a fost numit de Consiliul de Administraţie al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) în funcţia de manager interimar, până la organizarea unui concurs, potrivit monitorulvn.ro.
Fostul şef, medicul Mircea Stoenoiu, va reveni pe postul de inspector sanitar din cadrul DSP. „Consiliul de Administraţie al DSP a decis revenirea doctorului Mircea Stoenoiu în structurile DSP, din cauza lipsei de personal. Acesta va supraveghea activitatea Serviciului de Ambulanţă Judeţean din această postură. Am decis ca noul manager interimar al SAJ, până la organizarea unui concurs,să fie medicul Vitalie Beţişor, fostul director medical", a declarat medicul Cătălin Graur, directorul DSP.

Medicul Vitalie Beţişor a absolvit, în 2002, Facultatea de Medicină de la Sibiu. A făcut stagiatura în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani, iar de 7 ani lucrează ca medic la SAJ. „Am fost surprins plăcut să primeasc acestă veste. Vreau să reuşesc să continui în noua funcţie, ceea ce am început de un an de zile ca director medical, să menţin o bună colaborare cu instituţiile sanitare, prespitaliceşti şi de urgenţă. Vreau să continui pregătirea profesională a angajaţilor. Vreau ca SAJ, prin serviciile pe care le oferă, să ridice nivelul de urgenţă. De asemenea, să atrag fonduri suplimentare către instituţie şi medici de urgenţă şi de familie", a precizat noul manager al SAJ.

Focşani: El e medicul care asistat naşterea bebeluşului în nămeţi

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite