Au început ziua cu „Marile Speranţe“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După primul volum al romanului „Marile Speranţe", pus în vânzare împreună cu ziarul „Adevărul" în ultima săptămână a anului trecut, astăzi dimineaţă cititori din întreaga ţară au dat buzna la chioşcuri pentru a-şi cumpăra şi cel de-al doilea volum.

Considerată una dintre cele mai bune creaţii ale scriitorului Charles Dickens, „Marile Speranţe" este un roman original despre viaţă, destin şi predestinare şi una dintre cele mai emoţionante poveşti de dragoste din întreaga literatură universală.


36 de lei este preţul unui volum
Unii cititori s-au dovedit foarte generoşi, aşa că au luat cărţi şi pentru prieteni. „Am cumpărat două cărţi, pentru mine şi colega mea. I-am promis că o să am grijă în fiecare joi să-i iau şi ei", spune Arina, studentă în Chişinău, care a venit la chioşc în prima pauză dintre ore. Alţi cititori au cumpărat cartea chiar şi pentru viitorii copii pe care îi vor avea. „Eu şi prietenul meu ne-am asumat responsabilitatea de a achiziţiona cărţile pentru viitorii noştri copii. Este o moştenire de preţ", mărturiseşte Ina, studentă la pedagogie.
În „Colecţia Verde" vor mai urma: „Un yankeu la curtea regelui Arthur" (Mark Twain), „Ion" (Liviu Rebreanu), „Cărţile Jungliei" (Rudyard Kipling). Volumele din colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă", învelite în piele ecologică, se vând în fiecare joi împreună cu ziarul „Adevărul de Moldova" la doar 36 de lei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite