Atentat la viaţa unui director de la ANRE! I-a sărit mașina în aer când urca la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Răileanu a rămas în viaţă ca prin minune
Nicolae Răileanu a rămas în viaţă ca prin minune

Automobilul directorului Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică Nicolae Răileanu a explodat noaptea trecută în momentul în care el a încercat să urce la volan. Directorul ANRE s-a ales cu câteva leziuni şi cu o sperietură zdravănă.

UPDATE Nicolae Răilean spune că acest incident este legat de activitatea sa de serviciu. „Vizitasem un prieten internat la Oncologic. Am reușit să pornesc mașina când am auzit o bubuitură, care m-a surzit complet. Noroc că cineva m-a scos repede pe ușa din partea pasagerului. Altfel nu știu ce s-ar fi întâmplat cu mine", a povestit demnitarul.

Deflagrația a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 22.00, în fața Spitalului Oncologic din Capitală. Mașina de model Mitsubishi a sărit în aer după ce a fost incendiată, iar flăcările au atins și un microbuz parcat în preajmă. Ambele autovehicule au ars practic în totalitate. Șoferul mașinii, care tocmai încerca să urce la volan, a fost rănit. Oamenii legii investighează versiunea unei incendieri intenţionate şi au iniţiat o anchetă. Deocamdată, nu a fost reţinut niciun suspect.

Victor Parlicov, directorul general al ANRE a confirmat faptul că e vorba de automobilul lui Nicolae Răileanu, director la Agenţie, care s-a ales cu leziuni uşoare.

Alţi reprezentanţi de la ANRE spun că ar putea fi vorba de o tentativă de intimidare contra lui Nicolae Răileanu şi a conducerii instituţiei pentru unele materiale făcute publice.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite