VIDEO Iată câteva dintre piesele care se bat azi pe Eurovision

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Finala naţională va avea loc pe 11 martie
Finala naţională va avea loc pe 11 martie

Finala națională cu genericul „O melodie pentru Europa" are loc astăzi, 11 martie. Concursul va începere la ora 19.30 și va fi găzduită de studioul nr.2 al televiziunii naționale.

Criteriile de selecție pentru Finală vor fi: vocea și maniera de interpretare live, compoziția și originalitatea melodiei, dar şi prezenţa scenică se anuţă într-un comunicat de presă. Concurenții vor evolua live. La alegerea interpretului care la merge la Baku vor contribui atţt mebrii juriului cât şi telespectatorii car vor putea vota interpretul preferat.

Primul care va intra în scenă este Ruslan Taranu cu piesa „Blanche", Pasha Parfeni care va interpreta piesa „Lăutar" va fi al treilea concurent care va intra pe scenă. acesta va fi urmat de Alexandru Manciu cu piesa „If you leave" şi de Paralela 47 cu piesa „Arde". Geta Burlacu cu piesa „Never ever stop" va fi concurentul cu numărul 12, iar spre final pe scenă vor evolua şi băieţii de la Akord.

Aterior, Angela Sârbu, directorul Moldova 1 a declarat în cadrul unei conferințe de presă că la ediția curentă a Finalei naționale a concursului Eurovision interpreții vor evolua pe o scenă cu un design inedit.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite