Aproape 40 de persoane traumate în accidentul de pe șoseaua Chişinău-Dubăsari rămân internate la Spitalul de Urgențe din Chișinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

38 de persoane traumate ieri în accidentul de la ieșirea din satul Hârtopul Mare rămân internate încă la Spitalul de Urgențe din Chișinău.

Potrivit lui Oleg Codreanu, șef de departament la Spitalul de Urgențe, pe parcursul zilei de astăzi s-au mai adresat alte patru persoane, dintre care două internate ieri la spitalul raional din Criuleni. Medicul spune că o parte din pacienți ar putea întâmpina sărbătorile de iarnă în spital.
Pe de altă parte, poliția din Criuleni spune că încă nu cunoaște cauzele producerii accidentului. "Cauzele accidentului pot fi mult mai multe decât credem. Preferăm să așteptăm rezultatele expertizei, iar apoi să le facem publice", a declarat Dumitru Rusu, comisar de Criuleni.
Accidentul în care o persoană și-a pierdut viața, iar altele aproape 60 au fost traumate, a avut loc ieri dimineața la ieșire din satul Hârtopul Mare, raionul Criuleni, pe șoseaua Chişinău-Dubăsari. Potrivit victimilor, autobuzul era ticsit cu muncitori, tocmiţi de o firmă de prelucrare a nucilor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite