Angela Merkel şi-a încheiat vizita oficială în Republica Moldova cu o excursie în beciurile de la Cricova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Merkel a primit în dar 460 de sticle de vinuri de colecţie
Merkel a primit în dar 460 de sticle de vinuri de colecţie

Cancelarul Germaniei a primit în dar de la administraţia beciurilor 460 de sticle de vinuri de colecţie, produse din soiurile Cabernet, Codru, Gewurz Traminer, Cahor, Marsala, Grătieşti.

Cancelarul Republicii Federale Germania, Angela Merkel, şi-a încheiat, în seara zilei de astăzi, vizita oficială în Republica Moldova, efectuată la invitaţia premierului Vlad Filat.

Angela Merkel şi Vlad Filat la Cricova

Potrivit unui comunicat al Serviciul de presă al Guvernului în ultima parte a vizitei, Angela Merkel şi Vlad Filat au vizitat Complexul Cricova. Aici, Cancelarul, însoţită de membrii delegaţiei oficiale, a efectuat o excursie prin oraşul subteran.

Conducerea complexului i-a dăruit Cancelarului 460 de sticle de vinuri de colecţie, produse din soiurile Cabernet, Codru, Gewurz Traminer, Cahor, Marsala, Grătieşti. Sticlele vor fi păstrate la Cricova şi la solicitare, acestea vor putea fi livrate Cancelarului. Angela Merkel a lăsat şi un mesaj în Cartea de Oaspeţi.

Angela Merkel a lăsat un mesaj în cartea de oaspeţi

Ulterior, Vlad Filat a însoțit-o pe Angela Merkel pînă la Aeroportul Internaţional Chişinău.

Angela Merkel la Chişinău: „Integrarea europeană trebuie urmărită pas cu pas. Acum este important să-l faceți pe primul". Vezi GALERIA FOTO!

Merkel:„Moldova face primii paşi spre UE"

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite