Andrei Usatâi Jr. a relatat pe Facebook motivele pentru care a fost agresat în parcarea subterană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băiatul ministrului Sănătății a povestit cu lux de amănunte de la ce a pornit scandalul din parcarea centrului comercial MallDova. Totodată, el a postat și prima imagine de când a fost internat la Spitalul de Urgență.

La șase zile după ce a fost bătut împreună cu soția lui, în parcarea subterană a unui centrul comercial din Capitală, fiul ministrului Sănătății a postat pe Facebook prima fotografie pe care și-a făcut-o, la secția de Neurochirurgie a Spitalului de Urgență.

Fiul ministrului Andrei Usatâi a fost bătut în parcarea subterană a centrului comercial MallDova. Vezi UPDATES!

Pe pagina rețelei sociale Andrei Usatâi Jr. a precizat că unuia dintre agresori nu-i convenise faptul că, accidental, a mers cu mașina pe contrasens prin parcarea subterană. Apoi, povestește fiul ministrului, a avut loc un scandal aplanat de un paznic care fusese martor la scenă.

Atacatorii lui Andrei Usatâi Jr. și-au recunoscut vina

„După ce a văzut că nu are ce să-mi facă, eu am plecat şi m-am parcat cu un nivel mai jos. După o oră şi jumate, având, cred, orgoliul la pământ, a lăsat soţia şi copilul acasa şi s-a întors cu un alt individ. M-au aşteptat la ieşire şi m-au atacat fără nicio explicaţie, în faţa a doi copii de 5 şi 2 ani. Au agresat-o şi pe soţia mea, lovind-o cu spatele de perete şi târând-o prin parcare", a relatat Usatâi Jr. pe pagina televiziunii Publika TV.

„Nu mă las până când cei care mi-au bătut copilul și nora nu ajung la închisoare", a spus ieri ministrul Andrei Usatâi.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite