Alţi trei norocoşi în „Vara Premiilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniela Holban din Chişinău, Eugeniu Leșan din Dubăsari și Mariana Cojan din Grătieşti sunt cititorii fideli și colecționari de cărți care au câștigat la concursul „Vara Premiilor" din această săptămână. Cei trei câştigători s-au grabit ieri să-și ia colecţiile de DVD-uri: „Stan și Bran", „Marilyn Monroe" și „Hitchcock".

Primul a venit la redacţie fratele Danielei Holban (34 de ani), profesoară la Liceul Sportiv Nr.2, care a câştigat colecţia „Stan și Bran". Tânărul spune că sora lui a mai câștigat anterior de la „Adevărul" un set de cărți. ,,Când a auzit vestea la telefon, a crezut că i-am făcut o farsă, deoarece vocea din receptor semăna cu a mea", a spus fratele Danielei.

Eugeniu Leșan (33 de ani) din Dubăsari, electrician de profesie, care s-a ales cu opt DVD-uri „Marilyn Monroe", a mărturisit că procură toate ziarele împreună cu cărţile. „Avem în bibliotecă toate colecţiile «Adevărul»", a menționat Eugeniu.

Cea de-a treia câștigătoare, Mariana Cojan (22 de ani) este studentă la Universitatea din Tiraspol, Facultatea de Pedagogie și Psihologie. ,,De câte ori am avut ocazia am particpat la tot felul de loterii, dar este prima dată când am noroc. Reacția mea a fost foarte scurtă: «Uau!»", a mărturisit tânăra, care a intrat în posesia celor zece DVD-uri cu filmele lui Alfred Hitchcock.

Concursul „Vara premiilor" nu se încheie aici. Miercurea viitoare va avea loc următoarea extragere.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite