Alifii și aparate-minune, la târgul de frumusețe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bijuteriile au fost atracţia târgului
Bijuteriile au fost atracţia târgului

Metode revoluționare din domeniul esteticii, produse de machiaj, accesorii sau bijuterii handmade. Le puteți găsi pe toate în aceste zile la Centrul Moldexpo din Capitală. La deschidere femeile au asistat la câteva masterclass-uri susţinute de cei mai buni stilişti şi au făcut cozi la tarabele cu şampoane, creme şi farduri.

În timp ce unele doamne rămân şi astăzi adeptele măştilor bunicii, târgul deschis la Chişinău prezintă tehnologii moderne de înfrumuseţare şi metode sofisticate pentru răsfăţ. Cum ar fi, de exemplu, să înlocuiţi în fiecare dimineaţă banalul duş cu unul cu apă ionizată? Simplu, procurând un sistem de purificare a apei, care, spun specialiştii, nu doar îmbunătăţeşte starea pielii, ci şi aduce buna dispoziţie.

„Este primul aparat din lume care are placă de purificare a apei de bacterii până la 90%. Diminuează stresul, elimină oboseala, reduce căderea părului, vindecă bolile de piele şi vă întăreşte imunitatea. În plus, capul de duş are încorporat un cartuş cu esenţă naturală de lămâie, care îmbogăţeşte apa cu Vitamina C", explică Marianna Novac, reprezentanta firmei care comercializează instalaţia de baie. Oferă şi reduceri. Doar în cele patru zile de expoziţie, duşul ionic costă 99 de euro.

Înghesuială mare şi la standurile cu bijuterii. Cum pietrele şi metalele preţioase nu sunt pe buzunarul oricui, podoabele Swarovski sunt la mare căutare. Inelele şi cerceii se vând ca pâinea caldă, la preţuri de câteva ori mai mici decât cele din buticurile specializate. „Importăm cristalele din Austria, însă bijuteriile propriu-zise le confecţionăm aici în Moldova. Iată de ce sunt atât de ieftine", precizează vânzătoarea, adăugând că a vândut în două ore câteva zeci de giuvaiere. Toate la preţuri între 150 şi 500 de lei.

250 de branduri prezente la expoziţie

Printre sutele de cutiuţe şi sticluţe cu produse cosmetice puteţi descoperi şi alifii miraculoase, cum ar fi creme antirid care întineresc tenul după doar câteva aplicări sau seruri care îţi lungesc genele într-un timp record. Preţurile, potrivit comercianţilor, sunt mai mici decât în zilele obişnuite şi variază de la câteva zeci până la sute de euro.

Târgul „Beauty" a ajuns în acest an la cea de-a 15-a ediţie şi întruneşte peste 250 de branduri din Germania, Elveţia, Israel, Italia, Franţa, Olanda, Polonia, Belarus, Turcia şi alte ţări.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite