La aniversarea a 19-a a Serviciului Pază şi Protecţie de Stat, angajaţii au primit în dar aspiratoare, telefoane şi cuptoare cu microunde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai exemplari angajaţi ai Serviciului Pază şi Protecţie de Stat (SPPS) s-au ales ieri cu aspiratoare, cuptoare cu microunde, telefoane mobile şi mese de tenis. La cei 19 ani de la Fondarea SPPS, angajaţii serviciului au fost premiaţi, deşi instituţia se confruntă cu grave probleme financiare.

"Problema cea mai mare este asigurarea instituţiei cu tehnică. De exemplu, avem maşini care se deplasează cu o viteză foarte mare în fiecare zi şi care deja sunt uzate. Avem nevoie de bani pentru a asigura angajaţii cu echipamentele necesare", a spus Igor Bodorin, şeful Serviciului Pază şi Protecţie de Stat.

Cu un mesaj de felicitare pentru bodyguarzii lor au venit premierul Vlad Filat şi preşedintele interimar Marian Lupu, cei mai păziţi oameni în stat. "Cea mai mare parte din timpul pe care îl petrec este împreună cu voi. Sunt sincer recunoscător pentru protecţie", a spus Filat agenţilor de pază care îi asigură securitatea.

Marian Lupu a recomandat angajaţilor SPPS să fie „cât mai invizibili". „Suntem victimele voastre. Voi sunteţi cuşca noastră", a declarat Marian Lupu.

Cei doi oficiali au primit din partea conducerii SPPS câte o "beretă neagră". Pentru a avea dreptul de a o purta, agenţii de pază trebuie să depună eforturi supraomeneşti.

Marian Lupu a recomandat angajaţilor SPPS
să fie „cât mai invizibili"

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite