Află detalii despre bărbatul reţinut în cazul dublului asasinat de la Durleşti care coincid cu prezicerile clarvăzătorilor de la Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vecinii bărbatului de la Durleşti, reţinut pentru dublul asasinat al celor doi tineri îndrăgostiţi Olga şi Ilie, nu pot să creadă că acesta ar fi fost în stare de o asemenea crimă. Suspectul de 47 de ani ar fi fost luat de acasă de oamenii legii încă acum două zile.

„Este un om cumsecade. Adevărat, cam închis de fire. A avut vreo trei neveste. Se saluta respectuos de fiecare dată când trecea pe stradă", ne-a spus Nicolae D.


Bărbatul, vorbitor de limba rusă, mai are doi fraţi. Acesta locuia singur în casa moştenită de la părinţi, decedaţi mai mulţi ani în urmă. În ultima perioadă suspectul nu avea un loc de muncă stabil.

Coincidenţă sau nu, în preajma casei persoanei reţinute se află un brad, după cum au prezis şi clarvăzătorii veniţi de la Moscova pentru a face lumină în acest caz. O altă coincidenţă este şi faptul că bărbatul reţinut ar fi lucrat în Poliţie ca specialist în telecomunicaţii.

Deocamdată, oamenii legii nu au explicat de ce l-au reţinut, deşi vecinii susţin că au văzut cum acesta a fost luat de acasă. Ieri Procuratura a dezminţit informaţia precum că ar fi reţinut pe cineva în cazul dublului asasinat de la Durleşti. Totuşi, acum o lună, în şedinţa Parlamentului Corneliu Bratunov, procuror-şef al Secţiei Exercitare Urmărire Penală în Cazuri Excepţionale declara că cele două duble asasinate de la Ialoveni şi Durleşti sunt aproape descoperite.

Crima de pe traseul Chişinău-Ialoveni a avut loc acum un an. O tânără de 18 ani a fost gasită împuşcată într-o maşină împreună cu amantul său. În câteva luni un alt dublu asasinat a zguduit ţara noastră. Olga şi Ilie, doi adolescenţi îndrăgostiţi din Durleşti, au fost găsiţi împuşcaţi într-o maşina parcată pe un câmp. În scurt timp, a apărut şi al treilea caz. Un poliţist de la Ialoveni, care se afla cu o tânără în maşina, a fost împuşcat, dar a scăpat cu viaţă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite