Află ce temperaturi ne așteaptă în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Duminică vor fi 33 de grade Celsius ziua
Duminică vor fi 33 de grade Celsius ziua

Dacă mâine, pe alocuri sunt posibile ploi de scurtă durată, în weekend, mercurul din termoemtre va crește până la 33 de grade Celsius.

Vineri, în Capitală se vor înregistra 27 de grade Celsius ziua și 15 grade Cesius noaptea. În regiunea de nord a țării, vor fi 28 de grade Celsius ziua și 15 grade Celsius noaptea, iar pe alocuri sunt posibile ploi slabe. În sudul Moldovei, mercurul din termometre va urca până la 29 de grade Celsius ziua, iar serea va coborî până la 16 grade Celsius noaptea.

Sâmbătă, temperaturile cresc. În Capitală se vor înregistra 28 de grade Celsius ziua și 16 grade Celsius noaptea. În regiunea de nord a Moldovei, termometrele vor indica 29 de grade Celsius ziua și 16 grade Celsius noaptea. În Sud vor fi 29 de grade Celsius ziua și 17 grade Celsius noaptea.

Duminică, la Chișinău se vor înregistra 32 de grade Celsius ziua și 18 grade Celsius noaptea. În regiunea de nord a Moldovei, termometrele vor arăta 31 de grade Celisus ziua și 18 grade Celsius noaptea. În Sud vor fi 33 de grade Celsius ziua, iar seara acestea vor coborî până la 19 grade Celsius.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite