Află pentru ce va plăti Moldova 48 de milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Banii vor merge spre organizațiile internaționale și regionale din care face parte Republica Moldova.

Astăzi, în ședința de guvern a fost aprobată suma din bugetul de stat prevăzută pentru cotizația de membru al organizațiilor internaționale și regionale. În 2012, acest statut ne va costa 48 de milioane de lei. Cel mai mult vom plăti pentru a fi membru al organizațiilor internaționale, peste 40 de milioane. Pentru că facem parte din organizațiile CSI din bugetul de stat vom da peste 4 milioane de lei.

Cel mai puțin vom plăti pentru organizațiile parlamentare, 2 milioane de lei. Dintre organizațiile internaționale cel mai mult vom plăti pentru statutul de membru al Consiliului Europei, peste 5 milioane de lei. 5 milioane vom plăti Băncii Naționale pentru Reconsrucție și Dezvoltare. De asemenea, vom mai plăti peste 7 mii de lei vom plăti către Autoritatea Internațională pentru Fundul Mării și aproape 400 de mii de lei către Organizația Mondială a Turismului. Cel mai puțin vom plăti Autorității Internaționale pentru Energia Regenerabilă- 5.351 de lei.

În calitate de membru al organizațiilor CSI vom plăti peste două millioane de lei reprezentanței din Moldova a telecompaniei interstatle „MIR", iar peste un million de lei va merge spre Comitetului Executiv al CSI. Cel mai puțin vom plăti ca membru al Centrului Antiterorist al CSI.

Banii care vor merge spre organizațiile internaționale și regionale

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite