Află câți bani s-au adunat la iarmarocul caritabil de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iarmarocul caritabil a avut loc la începutul lunii decembrie
Iarmarocul caritabil a avut loc la începutul lunii decembrie

Cel de-al 15-lea iarmaroc caritabil de iarnă ce a avut loc la începutul lunii decembrie, la MoldExpo a fost cel mai reuşit eveniment până acum organizat de către Clubul Internaţional al Femeilor din Moldova. Organizatorii au reuşit să adune peste 35.000 de dolari pentru proiectele sociale din Moldova, destinate femeilor şi copiilor.

Cele peste 50 de misiuni diplomatice, organizaţii internaţionale, organizaţii de caritate, meşteşugari locali şi reprezentanţi ai mediul de afaceri au fost vizitați de aproximativ 7.000 de persoane. „Suntem copleşiţi de bucurie datorită rezultatelor obţinute în acest an, care au demonstrat ce lucrurile extraordinare pot avea loc în Moldova atunci când întreaga comunitate îşi unifică forţele pentru o cauză bună", a spus Kate Shannon, coordonatoarea iarmarocului caritabil de iarnă.

„Am depăşit în mare măsură suma pe care ne-am propus să o adunăm pentru beneficiarul nostru principal, Centrul Hippocrates. Acest Centru este o instituţie medicală de caritate care oferă terapie specializată gratuită copiilor cu dizabilităţi şi boli cronice. Banii vor fi utilizaţi pentru construirea acoperişului la centrul nou care se află în construcţie acum, şi care va mai mare şi mai bine echipat, astfel încît mai mulţi copii cu nevoi speciale să poată să obţină ajutorul necesar pentru a fi fericiţi şi activi alături de familiile lor" a mai adăugat Kate Shannon.

Restul banilor vor fi utilizaţi pe parcursul anului 2012 pentru finanţarea proiectelor mai mici, având ca beneficiari copii şi femei din toată Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite