Afacere de sezon. Doi tineri vindeau minorilor foi de odihnă falsificate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit poliţiei, doi tineri în vârstă de 18 ani şi respectiv 20 ani vindeau pe teritoriul municipiului Chişinău pliante falsificate de repartizare la bazele de odihnă locale pentru copii.

Bonurile respective erau vândute în majoritatea cazurilor persoanelor minore. După ce i+au retinut, oamenii legii au depistat asupra lor pliante şi bani în sumă de circa 5.000 de lei. În cadrul audierilor s-a stabilit că tinerii pe parcursul lunii iunie, ar fi vândut peste 30 de foi de odihnă a câte 500 de lei fiecare.

Ei au recunoscut că au făcut rost de aceste foi de la nişte persoane care au postat anunţuri pe unele din reţelele de socializare. Potrivit investigaţiilor preventive s-a constatat că unul dintre suspecţi ar fi vândut unei persoane pliante în sumă de 4.000 de lei şi altei de 9.000 de lei. De asemenea ei închiriau automobile de lux cu 50 euro pentru a se deplasa prin Capitală.

Poliţia solicită pătimaşilor care încă nu s-au adresat la comisariatele de sector să o facă imediat. Tinerii s-au ales cu un dosar penal, ei riscă amenzi de la 10.000 la 20.000 de lei sau de la 2 ani până la 6 ani de închisoare. Oamenii legii caută şi celelalte persoane implicate în această afacere.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite