„Adevărul“ îţi aduce „Marile speranţe“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Joia trecută cititorii au stat la coadă pentru cartea „Adevărul“
Joia trecută cititorii au stat la coadă pentru cartea „Adevărul“

OFERTĂ A doua carte „Verde“ lansată de Editura „Adevărul“ te aşteaptă astăzi la chioşcurile de presă din Republica Moldova. „Marile Speranţe“, volumul I, de Charles Dickens, se vinde cu doar 36 de lei, numai la pachet cu ziarul.

Cel de-al doilea titlu din Colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“ va fi pus în vânzare într-un tiraj de 14.000 de exemplare, pentru ca toţi cititori care au cumpărat prima carte să-şi poată completa colecţia.

Joia trecută, 14.000 de exemplare ale romanului „Notre-Dame de Paris“ de Victor Hugo, puse în vânzare împreună cu ziarul „Adevărul“ la preţul de numai 4 lei, s-au epuizat în câteva ore. Telefoanele redacţiei n-au încetat să sune toată săptămâna. „Ce titluri urmează? Pot să abonez toată colecţia?“, s-au interesat cititorii.

Ion Muntean, din Chişinău, ne-a spus că a eliberat un raft special în bibliotecă pentru „cărţile verzi“ şi abia aşteaptă să-l umple. Pentru a fi siguri că vor primi cartea în fiecare joi, direct acasă, mulţi şi-au perfectat deja abonamente la „Adevărul“, în formula „ziar şi carte“, beneficiind şi de preţuri mai mici. „Voi abona ziarul cu carte pentru biblioteca fabricii, să le ofer şi angajaţilor «porţia» de cultură“, ne-a spus Alexandra Can, director de întreprindere.

Considerată una dintre cele mai bune lucrări ale lui Charles Dickens, „Marile Speranţe“ este un roman superb despre viaţă, destin şi predestinare şi una dintre cele mai mai emoţionante poveşti de dragoste scrise vreodată.

Volumul II al romanului va fi în vânzare peste o joi, pe 13 ianuarie. Vor urma: „Un yankeu la curtea regelui Arthur“ (Mark Twain), „Ion“ (Liviu Rebreanu), „Cărţile Junglei“ (Rudyard Kipling). În ianuarie vom lansa colecţia „Disney“, adresată copiilor, iar în februarie - „Colecţia de Artă“.

„Voi cumpăra pentru mine toată colecţia „Adevărul“, dar şi pentru feciorii mei, care locuiesc în Statele Unite.“
Ion Munteanu, cititor

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite