„Adevărul“ i-a adus un televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că s-a abonat la publicaţia „Adevărul“ pentru 2012, Elena Galus din Sângerei s-a ales cu un televizor.

Femeia spune că televizorul îi va prinde bine fiicei sale, în vârstă de 18 ani, care va veni la anul la studii la Chișinău. „Tot timpul citesc «Adevărul», îmi plac editorialele și articolele din Moldova, dar și cele din România. Nu am câștigat nicodată, dar m-am bucurat foarte mult când am aflat că trebuie să vin să iau un televizor", spune Elena Galus.

Galina Guţu a câștigat un telefon Panasonic, Svetlana Cojocari s-a ales cu o imprimantă Canon, Ludmila Vartic - un MP3 player, Alexei Cojocari - un MP4 player, iar Olesea Certan - o cameră web Logitech.

Alte patru persoane abonate s-au ales cu câte o colecţie de DVD-uri. Gheorghe Gârneţ va putea să vizioneze în serile lungi de iarnă „Hitchcock", Vasile Ţenu (Pogăneşti, Hânceşti), o va admira pe „Marilyn Monroe", Vasile Focşa (Iezărenii Vechi, Sângerei) se va relaxa împreună cu „Stan şi Bran", iar Nicolae Tacu îşi va aminti de copilărie cu „Tom şi Jerry". Dacă te numeri printre cei fericiţi, vino la redacţie până pe data de 15 ianuarie şi ia-ţi premiul. Le mulţumim tuturor celor care s-au abonat la una dintre publicaţiile noastre.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite