„Adevărul“ Moldova, de trei ori câștigător la Gala „10 jurnaliști ai anului“. Vezi GALERIA FOTO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Țurcanu, redactor-șef al ziarului „Adevărul“ Moldova
Alina Țurcanu, redactor-șef al ziarului „Adevărul“ Moldova

Jurnaliștii din redacția ziarului „Adevărul" Moldova au câștigat în acest an titlurile de „cel mai bun reporter", „cel mai bun fotoreporter", precum și un premiu special pentru investigația „Plahotniuc, omul cu două identități".

Trei dintre jurnaliștii ziarului „Adevărul" Moldova au fost premiați în această seară de către Centrul pentru Jurnalism Independent și Comitetul pentru Libertatea Presei, în cadrul Galei de decernare a premiilor „10 jurnaliști" ai anului.

Valentina Basiul, redactor-șef adjunct al ziarului „Adevărul“ Moldova, pe scena Teatrului „Mihai Eminescu“ din Chișinău Natalia Hadârcă și Alina Țurcanu de la „Adevărul“ Moldova, premiate în cadrul Galei „10 jurnaliști ai anului“ Jurnaliștii premiați au urcat pe scena Teatrului „Mihai Eminescu“ din Chișinău

Click aici să vezi GALERIA FOTO!

Cei trei profesioniști ai jurnalismului moldovenesc sunt Natalia Hadârcă, desemnată drept „cel mai bun reporter" la categoria presă scrisă națională, Tudor Iovu - de-acum „cel mai bun fotoreporter al anului" și Alina Țurcanu, redactor-șef al ziarului „Adevărul" Moldova, care a primit premiul special pentru investigația „Plahotniuc, omul cu două identități".

„Cele trei distincții pe care le-am obținut sunt cu atât mai importante, cu cât Adevărul este de numai un an pe piața din Republica Moldova. În spatele acestor trofee a stat întreaga echipă din redacția noastră. Un premiu mai însemnat ar fi fost ca actualul prim-vicepreședinte al Parlamentului a cărui dublă identitate a fost dezvăluită în paginile ziarului nostru să-și fi dat demisia din funcția publică pe care o ocupă", precizează Alina Țurcanu, redactor-șef al ziarului „Adevărul" Moldova.

În acest an, câștigătorii clasamentului „10 jurnaliști ai anului" au fost numiți în bvaza rezultatelor unui concurs de materiale jurnalistice lansat de Centrul pentru Jurnalism Independent, în urmă cu două luni.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite