GALERIE FOTO Accident de microbuz în Capitală! 17 răniți au fost internați la Urgență. 5 sunt în stare gravă. Vezi UPDATES!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier a avut loc în această dimineaţă, la intersecţia străzilor Kogălniceanu şi Eminescu din Chișinău. Șoferul și alți șase pasageri sunt în stare gravă şi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă.

UPDATE, ora 13.40: La moment, au mai rămas internați la spital 5 oameni, restul au primit îngrijiri mediale la domiciliu. Victimele accidentului au suferit diferite traumatisme toracice și farcturi de bazin. Starea șoferului microbuzului rămâne incertă, acesta a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut. Acum bărbatul este pe masa de operație.

UPDATE, ora 10.43: Șoferii de microbuze au fost convocați de Direcția Transport Public a Primăriei într-o ședință, cu privire la accidentul care a avut loc în această dimineață, la intersecția străzilor Mihai Eminescu și Mihail Kogălniceanu. Adrian Boldurescu, șeful Direcției, a precizat că până acum au fost constatate peste 800 de nereguli săvârșite de șoferii de maxi-taxi de pe rutele urbane. Totodată, 10 șoferi au fost deja dați afară de pe rute, pentru încălcările comise.

Cine îi despăgubește pe călătorii din microbuzul de pe ruta 110 implicat în accidentul de azi dimineață

UPDATE, ora 10.36: Din datele preliminare constatate de agenții rutieri reiese că vinovat este șoferul microbuzului. Acesta n-ar fi acordat prioritate de trecere în intersecție autoturismului implicat în accident.

UPDATE, ora 09.09: 11 pasageri din cei 14 răniți în microbuz au fost internați la Urgență. Șoferul microbuzului este grav rănit.

image
image
image

Click aici să vezi GALERIA FOTO!

Potrivit Antoninei Talpă, ofițer de presă al Poliției Rutiere, impactul s-a produs între o mașină Honda şi un microbuz de pe linia 110. În microbuz se aflau 20 de persoane, iar în autoturism erau patru oameni. Șoferul automobilului s-a ales cu traume ușoare, în timp ce un pasager care stătea pe bancheta din spate este internat în stare gravă în spital.

ACCIDENT: Șapte moldoveni și-au văzut moartea în drum spre Italia

Proprietarii de rute insistă să fie majorat tariful la maxi-taxi. Edilul Capitalei recunoaşte că preţul real ar fi de 9 lei

Ion Mămăligă, șeful Asociației Transportatorilor Privați, a fost prins cu mită de 300 de euro

Trei ambulanţe s-au deplasat imediat la locul producerii accidentului.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite