Accident teribil! Şase moldoveni au murit într-un accident rutier în Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru bărbaţi şi două femei din Republica Moldova au decedat în regiunea Kaluga din Rusia. Tragedia a avut loc după ce autocarul în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR.

Accidentul s-a produs astăzi la prânz pe autostrada M3 „Ucraina" din regiunea Kaluga, Rusia.

Potrivit regnum.ru, şoferul unui microbus Mercedes, cu numere de înmatriculare din Republica Moldova a încercat să depăşească un alt mijloc de transport, dar a ieşit pe contrasens şi s-a ciocnit de un camion Renault.

Impactul a fost atât de puternic încât victimele au murit pe loc. Alte patru persoane, incluisv şoferul TIR-ului din Belarus au fost internate la spital.

Potrivit Ministerului de Externe citat de jurnal.md, microbuzul implicat în accident, cu numere de înmatriculare în Hânceşti, Republica Moldova, transporta pasageri pe ruta Chişinău - Moscova.

La momentul accidentului, în microbuz se aflau 12 persoane, dintre care 6 au decedat, restul fiind spitalizate în una din instituţiile medicale din regiunea Kaluga.

MAEIE încă nu dispune de informaţii privind identitatea victimelor.

Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă întreprinde acţiuni necesare în vederea identificării victimelor accidentului şi acordării asistenţei necesare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite