A scăpat cu viaţă după ce a fost împuşcat în faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Un bărbat de 44 de ani din Ştefan Vodă a rămas viu ca prin minune, după ce a fost împuşcat de un necunoscut în satul Corotna, raionul Slobozia.

UPDATE Presa din Transnistria scrie despre asasinarea unui om de afaceri, care s-a produs aseară în satul Corotna. Este vorba de Victor Chițcaian, directorul companiei Nord-Vest, care a fost împușcat pe malul unui lac arendat de firma sa. Potrivit portalului tiras.ru, el a observat doi bărbați care pescuiau în lac, a oprit mașina și i-a întrebat dacă au permis. Unul dintre ei a scos pistolul și a tras trei focuri în direcția businessmanului. Cei doi bodyguarzi ai omului de afaceri au încercat săăi rețină pe agresori, dar au fost și ei împușcați. Unul se află la spitalul din Chișinău, altul a fost rănit mortal.

Acesta a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Capitală aseară, la 20.30. Victima le-a povestit medicilor că se afla într-un automobil împreună cu un prieten când s-a apropiat un necunoscut pe motocicletă şi a tras în ei.

Bărbatul care a avut nevoie de îngrijirea medicilor a fost împuşcat în faţă. Glontele i-a străpuns mandibula, dar nu i-a atins organele vitale. Potrivit medicilor, maxilarul bărbatului este fracturat în două locuri, prin zdrobirea oaselor. Şeful interimar al Centrului republican de chirurgie oro-maxilo-facială, Alexandru Crivoliubnic, a declarat pentru "Adevărul" că bărbatul este în stare de gravitate medie. Astăzi el va fi supus unei intervenţii chirurgicale.

Cazul este cercetat de Poliţie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite