VIDEO A murit celebra cântăreaţă şi actriţă americană Whitney Houston!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa de muzică pop a murit sâmbătă, la vârsta de 48 de ani, a anunţat managerul ei Kristen Foster, potrivit CNN. Cauza şi locul morţii divei americane nu au fost făcute cunoscute deocamdată, însă în ultimii ani, Whitney a avut mari probleme cu drogurile.

Whitney Houston, care s-a confruntat cu consumul de droguri multi ani, a fost internată în mai multe rânduri în clinici de dezintoxicare, potrivit site-ului oficial al cântăreţei. Într-un interviu, ea a recunoscut că priza cocaină şi fuma marijuana.

VIDEO Whitney Houston, internată în spital după ce şi-a anulat concertul de la Paris

Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa Beatles. Diva americană a vândut peste 170 de milioane de albume in cariera şi 50 de milioane de single-uri, printre care se numără şi piesa „I Will Always Love You", lansată în 1993 şi care a devenit una dintre cel mai bine vândute melodii din toate timpurile.

În anul 2000, Houston a caştigat al şaselea premiu Grammy pentru cea mai bună voce feminină de R&B, tot atunci fiind desemnată şi artista decadei la Premiile muzicale "Soul Train".

Cântăreaţa americană a jucat şi în mai multe filme, adevărata rampă de lansare fiind pelicula „Bodyguard", în care a jucat alături de Kevin Costner şi care a avut încasări de 411 milioane de dolari în întreaga lume.

Vedetele despre moartea lui Whitney Houston: "O zi tristă pentru fanii muzicii". "Whitney Houston, o adevărată regină"

Whitney Houston era aşteptată la petrecerea dinaintea Premiilor Grammy!

VIDEO Cele mai îndrăgite piese ale divei Whitney Houston

I will always love you

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite