A mers la strâns lemne şi a fost ucis de braconieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de aproximativ 30 de ani a fost împuşcat aseară într-un lan de porumb din satul Teleşeu, raionul Orhei. Se presupune că în tânăr ar fi tras braconieri.

Comisarul raionului Orhei, Ion Chicu, a declarat pentru Info-Prim Neo că victima, împreună cu un mahalagiu, au mers în pădure să strângă lemne uscate. După ce au strâns lemne, cei doi au intrat într-un lan de porumb de lângă pădure pentru a lua nişte ştiuleţi. În timp ce rupeau porumb cineva a deschis focul, rănindu-l pe tânăr în picioare.

Oamenii legii presupun că focurile de armă au fost trase de braconierii care stăteau la pândă în lan în aşteptarea mistreţilor, care vin în această regiune din pădure. Comisarul a menţionat că lucrurile depistate la faţa locului vorbesc despre faptul că nu era o singură persoană. Deocamdată făptaşul nu a fost identificat. Mahalagiul care-l însoţea pe tânăr nu reuşit să observe pe nimeni, din cauză că afară era întuneric.

Tânărul a murit în drum spre spital din cauza cantităţii mari de sânge pe care a pierdut-o. Acesta este din satul Teleşeu şi este tată a doi copii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite